Το Πλανητάριο

Συχνές Ερωτήσεις

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Θεσσαλίας είναι ένας φορητός φουσκωτός θόλος χωρητικότητας 30 ατόμων. Η διαστάσεις του είναι 5 μέτρα εσωτερική διάμετρος και 3.2 μέτρα ύψος. Είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα προβολής ώστε να προβάλεται το εκπαιδευτικό οπτικοακουστικο υλικό σε όλη την επιφάνεια του θόλου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία καθώς ο θεατής περιβάλλεται απο την εικόνα,δημιουργώντας ένα πρωτοφανές συναίσθημα!

Η προβολές γινονται στο χώρο σας,καθώς χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να στηθεί το πλανητάριο. Κύριοι ενδιαφερόμενοι είναι τα σχολεία, διάφοροι σύλλογοι, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης,πανεπιστημιακά ιδρύματα κ.α .

Το πλανητάριο είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να υποδεχτεί από μαθητές Νηπιαγωγείου μέχρι και ενήλικες , καθώς το θεματικό υλικό που προβάλλεται, προσαρμόζεται στην ηλικιακή ομάδα των θεατών.

Το πλανητάριο διαμορφώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προβολής, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα των θεατών. Έτσι γίνεται προσιτό σε πολύ μεγάλο εύρος ηλικιών, από μαθητές Νηπιαγωγείου μέχρι και ενήλικες !

Φωτογραφίες από το πλανητάριο